Vi har bytt ut våra fönster

Idag har varit en händelserik dag, först var jag på jobbet och därefter åkte jag och hämtade barnen från skolan och körde dem till deras fotbollsmatch och kollade självklart på den också och de vann för första gången i år, så de var verkligen så glada över det. De firade som att de hade vunnit en VM-final nästan, haha! Efter det var jag tvungen att åka hem för att ta emot RA Fönsterdesign som arbetar med att byta fönster i Täby. Ni som läst min blogg tidigare vet om att vi har byggt om vårt hus och nu är det bara våra fönster kvar att byta, därför var de hemma hos oss för att de skulle fixa det åt oss och resultatet blev verkligen så himla bra. Jag är så nöjd över att vi valde just de fönsterna som vi valde på grund av att de passar verkligen till vårt hus samt att huset ser verkligen mycket fräschare och stiligare ut nu. När väl de hade bytt ut våra fönster och satt dit nya, sprang jag ut på en joggingtur och jag såg rekord i tid vilket alltid är kul. Att man märker att träningen ger resultat, det gör att man vill fortsätta träna, för att utvecklas ännu mer.

Du gillar kanske också...