Nya möjligheter med nya trender

Återigen sommar och semester vilket innebär att jag får massa fritid till att göra det som jag tycker allra mest om, att göra om och inreda efter årets och sommarens senaste trender. Jag brukar göra om hemma i Ale en gång om året på ett ungefär och då gör jag det under sommaren. Ofta så köper jag inredningsdetaljer och möbler, både på second hand, loppis och nytt i butik som jag därefter gör om med. Något år har jag också målat om på egen hand. I takt med att huset har blivit äldre så har också vissa delar av det tappat sin charm och ser mer slitet är snyggt ut, vilket jag tyckt tidigare. Det gäller framförallt köket, det måste nu renoveras. Ek-luckorna och de vita vitvarorna behöver bytas ut. Jag ska köpa ett modulkök tillsammans med min man som vi ska installera. Det kommer att vara ljusgrå luckor och silvriga hushållsmaskiner, med inbyggd kaffemaskin bland annat. När det kommer till vår renovering i Ale så behöver vi hjälp från ett byggföretag. Vi hade säkerligen kunnat utföra renoveringen på egen hand men med hjälp av hantverkare så kan vi mer än halvera tiden som det annars skulle ta. Vi har tänkt ta hjälp från Ale Snickarn, de utför mestadels renoveringar och vi ha hört att de är väldigt duktiga på det. Detta är det största projektet som vi ger oss på med huset, som sagt så håller jag på hela tiden. Men då rör det sig mest om inredningen, det är ganska smått i förhållande till en köksrenovering men det ska bli roligt.

Du gillar kanske också...