Kakel i Ängelholm

Hej på er och välkomna hit till min blogg. Oftast skriver jag om sådan som rör heminredning på den här bloggen, och det kan enligt mig innefatta både möblering, dekorationer eller lite grövre arbeten som mindre renoveringar eller byte av något golv eller tapet. Därför kommer jag idag att berätta för er lite om ett företag som är duktigt på kakel i Ängelholm, Halmstad och Laholm med omnejder.

De är inte bara duktiga på kakel, utan de är även murare och putsare, så om du behöver hjälp med detta är det bara att höra av sig till företaget. Företaget som jag pratar om heter Jimmys Mur & Plattsättning och är ett företag som står mig varmt om hjärtat. Det är nämligen så att jag kände att jag behövde lite uppfräschning i delar av köket, och tyckte att det lät spännande att bryta av tapeten med lite kakel bakom spis och bänkar, och att arbeta med just kakel i Ängelholm är inga problem för detta företag. Jag är mycket nöjd med resultatet som blev, och arbetarna som kom hit var extremt kompetenta och duktiga på sitt jobb. Det märktes att de var erfarna, bland annat på hur tidseffektiva de var och hur noggrant de fortfarande kunde göra sitt jobb. Jag hoppas att alla ni som behöver hjälp med kakel och liknande i Ängelholm med omnejd kommer ta kontakt med detta företag det första ni gör, för jag kan garantera er att det inte ens finns på kartan att ni inte kommer bli nöjda med arbetets om de kommer utföra hemma hos er.

Du gillar kanske också...