Byggföretag i Partille

Hej på er alla glada och fina läsare och välkomna hit till min heminredningsblogg. Enligt mig så är det ganska mycket som kan få plats inom ramen av heminredning och därför skriver jag om det mesta som rör att förändra något hemma i huset, oavsett om det är ett mindre projekt som att byta gardiner, till att göra mindre renoveringar. Därför kommer jag idag att prata om ett byggföretag i Partille, Mölndal och Kungälv med omnejd, som heter Papugas Byggservice AB, och berätta om vad de har gjort hemma hos oss i vårt hus.

Det är nämligen så att vi kände att det var på tiden att bygga om lite i vardagsrummet, vilket skulle innebära att lägga nytt golv och sätta upp nya tapeter. Varken jag eller min fru kände att vi hade kunskapen eller tekniken för att göra detta själva, och därför bestämde vi oss för att anlita detta byggföretag i Partille som lovade att de kunde göra jobbet åt oss. Resultatet blev strålande fint och vi kunde inte ha blivit nöjdare. De utförde hela jobbet med största professionalitet och smidighet och på bara ett par dagar kunde vi flytta tillbaka alla våra möbler igen och börja inreda på nytt. Min fru är så glad över de nya tapeterna, och allt är så slätt att jag inte tror att det går att hitta en endaste bubbla någon stans på någon av väggarna. Detta strålande arbete för att vi mer än gärna skulle vilja rekommendera detta företag till alla er som funderar på att anlita ett byggföretag i Partille, Mölndal eller Kungälv med omnejd.

Du gillar kanske också...