Äntligen har vi anlitat en städfirma

Godmorgon bloggen! Hur ser er dag ut?

Jag har så glada nyheter för mig att förmedla till er och det är att vi ringde till en städfirma igår som arbetar med städservice i Lerum. Vi anlitade dem för att de ska städa hemma hos oss en gång i veckan, men det beror ju självklart på hur de har skött sitt jobb när jag kommer hem ikväll. Så de kommer komma till oss för första gången idag och städa under tiden jag är på jobbet. Men nu måste jag springa iväg till jobbet. Jag uppdaterar bloggen ikväll och skriver hur städfirman skött sitt jobb.

(Uppdatering)

Nu har jag kommit hem efter en lång dag på arbetet och jag är så glad att PO Göteborgs Städ har varit hemma hos oss och städat och deras arbete var verkligen så bra utfört. Det kändes direkt när jag kom hem att det var städat, jag kände till och med på lukten och luften att det var rent i hemmet när jag kom hem. Så nu har jag pratat med dem i telefon och förklarat för dem att jag var väldigt nöjd med jobbet och att jag därefter vill anlita dem en gång i veckan nu under 5 veckor för att se om jag får mer energi över till annat och om det är värt det.

Du gillar kanske också...